Parteneri

Organizator
Co-organizator
Co-finanțat de
Sponsori principali
Parteneri instituționali
Sprijinim

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara

Ne bucurăm să începem ediția BETA 2018 în spațiul principalului eveniment al bienalei, expoziția Despre Locuire.

Seara va continua cu scurte prezentări ale organizatorilor, curatorilor și partenerilor despre program și expoziție, cu trei entități artistice experimentate și o echipă pe măsură pentru a le pune în valoare. Tema acestei ediții este utilizată drept pretext pentru a construi un spațiu intim, panoptic și fără idei preconcepute, mai degrabă informal.

Eveniment realizat alături de Aethernativ

Mud Boulevard

O întoarcere la primordial, prin angrenajul civilizației, spațiu de joacă pentru copii de toate vârstele, o mlaștină în care au fost aruncate genuri muzicale diverse. Cu uneltele ce le au la îndemână, muzicienii vin cu o nuanță pozitivă, își propun îmbinarea natural-cultural, printr-un mesaj militant lăsat în suspensie, unde spleenul, fachitolul, veselia și dansul se leagă într-un produs bine definit. Membrii trupei își asumă anonimatul asemenea unor piese de puzzle.

Karpov not Kasparov

Una dintre cele mai exportate trupe din Estul Europei Karpov not Kasparov au început să facă muzică bazându-se pe reguli și strategii de șah. Pare complicat dar rezultatul este mereu dansabil. Sunt câteva aluzii clasice, dar și foarte multe arome orientale (șahul este un joc oriental) pe care Edi si Valeriu le aduc în prim plan și care te duc cu gândul la o piesă de teatru sau chiar de balet. Nu de puține ori ei sunt chemați să amplifice sonic mesajul unor filme sau piese de teatru, regizorii optând pentru vibe-ul lor mereu pozitiv și mai ales contagios.

Doctor Sinteză

Lucrează mult și asiduu cu instrumente electronice, sintetizatoare digitale si analogice, pentru a se ascunde cât mai bine în spatele muzicii sale.

28
Sep
19:00
22:00
Locație Halele Timco
Înapoi
Înainte